Zaken Vrouwen Stedendriehoek 2012 is uit

Een negentigtal genodigden was er dinsdag 13 maart getuige van hoe de tweede editie van Stedendriehoek Zaken Vrouwen gepresenteerd werd.

In Schouwburg & Congrescentrum Orpheus te Apeldoorn overhandigde Bert Ribbink, Commercieel Directeur van Wegener SpeciaalMedia het eerste exemplaar aan zakenvrouw en voorzitter van VNO-NCW Midden, Tineke Bakker.

In haar enthousiasmerende dankrede brak Tineke een lans voor de onderlinge band die zakenvrouwen hebben, maar die ze zeker ook moeten uitbreiden. Na haar inspirerende betoog kregen alle deelnemende zakenvrouwen hun exemplaren overhandigd.

Het opvallende design van 2012 springt in op de modekleuren van komende zomer. Zo is op de cover van Stedendriehoek Zaken Vrouwen gekozen voor fluorescerend oranje. De modebewuste zakenvrouwen kon zich hierin direct vinden.

De netwerkborrel die volgde bracht dames uit de zeer diverse vakgebieden en disciplines met elkaar in contact. Nieuwe initiatieven werden besproken en diverse relaties aangebonden. Zo praatten de Stedendriehoekse zakenvrouwen tot in de late uurtjes door. Afsluitend kreeg iedere aanwezige ook nog een rijkelijke gevulde Goodiebag mee naar huis om deze feestelijke avond te completeren.