Zaken Vrouwen ook aanwezig bij AchterhoekConnect

AchterhoekConnect 2012
20 April 2012 van 12.00 - 17.30 uur
DRU Cultuurfabriek Ulft

Op 20 april vindt het event AchterhoekConnect plaats waarbij het benutten van de digitale kansen in de Achterhoek centraal staat. Het is een positieve bijeenkomst met sprekers, Achterhoekse praktijkvoorbeelden, een ConnectStreet en een netwerkborrel in de DRU Cultuurfabriek in Ulft.

De visie van AchterhoekConnect is de bewustwording activeren van het gezamenlijke belang voor bedrijfsleven, overheid en politiek om de digitale kansen op te pakken en hierdoor (nieuwe) business te genereren. Of wel geld verdienen met online-business door Achterhoekse bedrijven en organisaties. Dit leidt tot behoud dan wel een toename van de werkgelegenheid in de Achterhoek. Onder andere door de nieuwe (digitale) generatie. Dit alles zorgt ervoor dat de leefbaarheid in de Achterhoek positief wordt beïnvloed.

Op AchterhoekConnect wordt de uitkomst gepresenteerd van het onderzoek naar gebruik van social media bij consumenten en bedrijven in de Achterhoek. Als keynote sprekers zijn er de international marketingspecialist Egbert Jan van Bel en Nederlands grootste online-marketeer Patrick Petersen. De vertaalslag naar de praktijk wordt gemaakt door de succesvolle Achterhoekse praktijkvoorbeelden van Gerben Obbink (Obbink, elektronica), Sander Berendsen (SP Supply Europe, webshop) en Albert Kuster (Kremer Telematica).  De ConnectStreet is de wegwijzer voor online-business in de Achterhoek met bedrijven die over de juiste kennis en tools beschikken om geld te verdienen met internet. Allen met een andere invalshoek. Gelijktijdig met de ConnectStreet is de netwerkborrel.

Meer info / aanmelden via: http://www.achterhoekconnect.com

AchterhoekConnect is een initiatief van tipAchterhoek, Jolanda Luimes-Arentsen 06-12870850.