Theater Cool sfeerrijk decor uitreiking Noord-Hollandse Zakenvrouwen

Foto's: Bertil van Beek/RM

KARIN BLOEMEN OVERHANDIGDE EERSTE EXEMPLAREN PRESTIGIEUZE GLOSSY

"Fantááástisch", was de veelgehoorde kreet afgelopen 12 november in Theater Cool in Heerhugowaard. Ruim dertig 'genomineerde' women in business ontvingen daar uit handen van bühnediva Karin Bloemen het eerste exemplaar van de prestigieuze glossy Noord-Hollandse Zakenvrouwen, uitgegeven door Rodi Media.

Na de succesvolle ouverture verleden jaar, toen Angela Groothuizen de eerste editie uitreikte, was het dus nu de beurt aan babbelgrage Karin Bloemen, die tijdens haar performance de zakenvrouwen en passant van stimulerende impulsen voorzag. Een voor een werden de vrouwen naar voren gehaald en zij waren blij verrast met het resultaat. Bladmanager Niels Ackermans over de succesformule van Noord-Hollandse Zakenvrouwen: "Noord-Hollandse Zakenvrouwen is een magazine als statement, als etalage, waarin lokaal prominente zakenvrouwen hun successtory vertellen. Het is geen bedrijfsportret, maar een persoonlijke levensschets, uiteraard wel in relatie tot het bedrijf. De exclusiviteit zit hem in het maximaal aantal geselecteerde zakenvrouwen per jaarlijkse uitgave. De linkerpagina als commerciële uiting, de rechterpagina ingevuld met ‘het verhaal van de vrouw achter het bedrijf'."

Na het officiële gedeelte, waar theaterbeest Bloemen de zaal van een 'mini-concert' voorzag en haar repertoire knap aanpaste aan de actualiteit, volgde een informeel samenzijn. Ervaringen werden uitgewisseld en de eerste visitekaartjes gingen al van hand tot hand. "Kennis vertrouwen = gunnen", vertelde businesscoach Gerda Venema eerder die avond. Een toepasselijke uitspraak, die absoluut zal leiden tot het onderling uitwisselen van ervaringen en diensten in Noord-Holland; en moet leiden tot nóg meer zakelijk succes van vrouwen in het Noord-Hollandse bedrijfsleven. Naast het eerste exemplaar ontving iedere zakenvrouw 100 nog eens glossy's extra om zelf te verspreiden binnen het business en social (media) network. Verder volgt distributie van ruim 6.000 bladen op geselecteerde leestafels/locaties in de provincie.

Wilt u meer informatie of  aanmelden voor de 2013 uitgave stuur een mail naar zakenvrouwen@rodi.nl