Derde editie Noord Hollandse zakenvrouwen verschijnt in december

Na het succes van de uitgaven van Noord-Hollandse Zakenvrouwen in 2011 en 2012, verschijnt in december 2013 de derde editie van het glossy magazine Noord-Hollandse Zakenvrouwen. Hét stijlvolle magazine dat Noord-Holland kennis laat maken met de vrouwen achter succesvolle bedrijven en dames in leidinggevende posities in diverse ondernemingen. Het magazine is de afgelopen jaren goed ontvangen in onder andere de regio’s Rotterdam, Twente en Amsterdam.

Exclusief karakter
Noord-Hollandse Zakenvrouwen onderscheidt zich door exclusiviteit. De jaarlijkse full colour uitgave bevat interviews met een gelimiteerd aantal geselecteerde zakenvrouwen. Naast het persoonlijk getinte verhaal op de rechterpagina is op de linkerpagina ruimte voor een paginagrote commerciële bedrijfsuiting. Elke deelnemende zakenvrouw wordt zowel qua interview als fotografie stijlvol in het blad geportretteerd. Zij ontvangt honderd exemplaren van het magazine, om te verspreiden binnen haar netwerk. Daarnaast liggen een of meer exemplaren op geselecteerde leestafels in Noord-Holland en wordt het magazine op diverse evenementen meegegeven.

Zakenvrouwen netwerk
Sinds de lancering van het magazine is het platform Noord-Hollandse Zakenvrouwen ook op LinkedIn actief. Interessant voor de zakenvrouw die haar netwerk wil uitbreiden en het leuk vindt om kennis te maken met andere zakenvrouwen. Log in op LinkedIn.com, klik bovenaan op Groups en zoek vervolgens naar Noord-Hollandse Zakenvrouwen.