57 Limburgse topvrouwen in de schijnwerpers!

Op 19 november jl. werd tijdens een feestelijke avond bij Kasteeltje Hattem in Roermond de eerste glossy Limburgse Zaken Vrouwen gelanceerd. Gouverneur Theo Bovens en topzakenvrouw Annemarie van Gaal presenteerden deze avond en ontvingen de eerste exemplaren uit handen van uitgever Fons van Dosselaar van Vinda Media. Voorafgaand aan de onthulling sprak Annemarie van Gaal de zakenvrouwen op een zeer inspirerende wijze toe. Aansluitend was er een Meet & Greet en signeersessie met Annemarie van Gaal. In het magazine worden 57 Limburgse Zakenvrouwen geportretteerd. Treffende interviews door Jos van Wersch en prachtige foto’s van Kim Roufs maken dit magazine tot een echt bewaarexemplaar. Alle deelnemende zakenvrouwen ontvingen 100 exemplaren die in het eigen relatienetwerk worden verspreid. Daarnaast is het magazine vanaf woensdag 27 november jl. verkrijgbaar bij de boekhandels in Limburg. Limburgse Zaken Vrouwen heeft o.a. als doel vrouwelijk ondernemerschap, vrouwelijk management en vrouwelijke energie te stimuleren en te ontwikkelen. 

Voorafgaand aan deze presentatie-avond organiseerde Vinda Media op 4 oktober jl. een informele Cocktail Party in sterrenrestaurant One te Roermond. Tijdens deze bijeenkomst vond de eerste kennismaking plaats en is er een groepsfoto gemaakt die in de eerste uitgave is gepubliceerd.

Op www.facebook.nl/limburgsezakenvrouwen is te zien dat deze Limburgse primeur enorm veel media-aandacht heeft gehad (L1 TV, Radio en Dagblad De Limburger). Het society-programma Limbourgeois heeft een uitgebreide reportage over de onthulling uitgezonden. Ook is er een open en gesloten groep op LinkedIn gestart.